VASC KFT.

 

A Value Added Solutions Consulting Kft. 2009. márciusában alakult a Catholic University of Louvain vezette kutatás-fejlesztési projekt eredményeként kidolgozott ’Usability Testing’ módszertan piaci igazolása végett. Az eljárás nagy segítséget nyújt felhasználói felületek gyors prototípusainak előállításánál, illetve a multimodális interfészek tesztelésénél. A kapcsolódó nyílt forráskódú platform segítségével hagyományos szoftvereken tesztelhetővé válnak új input- és output modalitások felhasználási lehetőségei.

A VASC ezen felül portfóliójába vette az ugyancsak az egyetemen tökéletesített erőforrás felhasználás alapú folyamatfelmérés és elemzés módszertanát, mely a modern kor kihívásainak megfelelő szervezeti hatékonyságnövelést, illetőleg működési optimalizációt eredményező szervezeti átalakításokat enged nagy pontossággal megtervezni.

A VASC ezen metodika alapján képes gazdálkodó szervezetek folyamatainak átalakítására, illetve beruházási és egyéb fejlesztési projektek megtervezésére, a költségek, a szükséges erőforrások és a várható eredmények jól közelítő becslésével.
A metodika ugyancsak eredményesen alkalmazható a szervezeten belüli operatív kockázatok felmérésére.

A VASC egy dinamikus és gyorsan fejlődő cég, mely gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az Európai Kutatási Térségben folyó kutatások terén.

A megalakulása óta eltelt rövid időszak üzleti sikerei bebizonyították, hogy az általa képviselt új típusú menedzsment filozófiára nagy igény van, hiszen a szervezeti folyamatok átalakításának holisztikus módszerével olyan új típusú, mátrix jellegű feladat végrehajtás valósítható meg, melynek eredménye kézzel fogható hatékonyságnövekedést eredményez.

 

Készítette: VASC KFT

Minden szerzői jog fenntartva © 2010